Despre noi

TRITECH GROUP activează pe piața din România a automatizărilor pentru porți, uși garaj, uși glisante automate, bariere automate, sisteme de parcare cu plată automată, cilindri retractabili, sisteme de panouri fotovoltaice.


“În cei 15 ani, de când activăm pe piața din România, am constatat că cea mai importantă resursă pe care putem să o livrăm clienților noștri împreună cu produsele/serviciile pe care le oferim este pregătirea superioară a echipei Tritech Group. Experiența în domeniul tehnic și existența personalului specializat, dedicat pe activități reprezintă pentru clienții noștri  garanții ale calității oferite. Noi punem accent pe comunicare permanentă cu clienții noștri pentru a cunoaște constant care sunt le dorințele și așteptările.”

CONDUCEREA SOCIETĂŢII


DESPRE NOI


TRITECH GROUP activează pe piața din România a automatizărilor pentru porți, uși garaj, uși glisante automate, bariere automate, sisteme de parcare cu plată automată, cilindri retractabili, sisteme de panouri fotovoltaice, atât ca distribuitor cât și ca firmă de montaj.

În calitate de partener al producătorilor de talie mondială BFT Italia, Portalp Franța, Equinsa Spania și Telcoma Italia, Tritech Group a reușit să definească distribuția la nivel național ca principală activitate. Compania dispune de toate resursele logistice și umane pentru a oferi partenerilor săi – firme specializate în instalări – suport tehnic și comercial profesionist și necondiționat, rezultatele excepționale fiind obiectivul nostru central.

Centrul Logistic de Afaceri Tritech din localitatea Poarta Albă a fost conceput pentru a sprijini în deosebi afacerile mici și mijlocii și pentru a dezvolta astfel ideile de afaceri din mediul rural. Dispus pe 2258 mp, pune la dispoziția antreprenorilor hale de producție și depozitare, birouri, săli de conferință și consultanță financiară și de marketing. Este locul ideal pentru susținerea unor afaceri la standarde europene.

Motive pentru care să alegi TRITECH GROUP


Seriozitate

TRITECH GROUP este partener de încredere în România pentru producătorii de talie mondială BFT Italia, Portalp Franța, Equinsa Spania și Telcoma Italia. Suportul tehnic și comecial profesionist este oferit necondiționat partenerilor noștri de afaceri. Principalul obiectiv al companiei este obținerea și garantarea de rezultate excepționale pentru fiecare proiect în parte.

Disponibilitate

Echipa Tritech stă la dispoziția clienților săi 5/7 zile între orele 8:00-17:00. Compania dispune de toate resursele logistice și umane pentru a oferi partenerilor săi – firme specializate în instalări – suport tehnic și comercial de specialitate. Compania răspunde în timp scurt tuturor solicitărilor primite, prin personalizarea ofertelor în raport cu nevoile fiecărui partener.

Profesionalism

Seriozitatea și profesionalismul sunt principalele atuuri ale companiei care ne recomandă în alegerea clienților noștri. Compania oferă servicii de consultanță specializată în domeniul sistemelor de securitate. Experiența în domeniu sistemelor de avertizare incendiu garantează obținerea rezultatelor excepționale ale echipei tehnice, care este instruită să proiecteze și să instaleze dispozitive actualizate.